Lastensuojeluyksikkö Iisalmessa

                          

Nuortenkoti Sirkunpiha

- Sirkunpiha on 7 paikkainen, lastensuojelun yksikkö Iisalmessa Lippuniemessä. 

- Yksikkömme sijaitsee rauhallisella omakotitalo alueella, lähellä kouluja ja keskustan palveluja. 

- Sirkunpihassa tarjoamme laadukasta sijaishuoltopalvelua huostaanotetuille ja avohuollon tukitoimena sijoitetuille psyykkisesti oireileville 10-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. 

- Pystymme vastaamaan myös neuropsykiatrisiin haasteisiin ja vaikeuteen koulunkäynnissä. 

- Arvomme perustuvat nuorten ja perheiden kunnioittamiseen ja osallisuuteen, positiivisen hyvän huomaamiseen, arjen turvallisuuteen ja toivosta parempaan.

- Haluamme tarjota lapsen ja nuoren arkeen helpotusta ja parempaa suuntaa pienin harppauksin.  


 


- Nuortenkoti Sirkunpihan kuntoutuksen, hoidon ja kasvatuksen tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia ja oppeja parempaan huomiseen ja hyvään nykypäivään. Nuorta tuetaan tekemään oikeita valintoja hyvän arjen, luottamuksellisten ja turvallisten ihmissuhteiden sekä omien vahvuuksien ja voimavarojen avulla

- Sirkunpihan henkilökunta koostuu lämminhenkisistä ja ammattitaitoisista ihmisistä. Meidän tiimiin kuuluu kolme sairaanhoitajaa, psykiatrinen sairaanhoitaja, kaksi sosionomia sekä lähihoitaja

- Vahvana tukenamme toimii Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, hänen palveluitaan käytämme niin konsultointiin kuin säännöllisiin lääkäritiimeihin sekä tarvittaessa myös nuoren henkilökohtaisiin tapaamisiin esimerkiksi tutkimusjaksolla.